You have no items in your shopping cart.

Over ons

Over ons....
Wij zijn Jacco & Afiena.In 2016 zijn wij "Kijkdan" begonnen omdat wij op de ( VW ) Meetings die wij al vele jaren bezochten merkten dat we "iets" misten in het aanbod van standhouders.
Opzoek naar leuke autogerelateerde  gadgets en hebbedingen hebben we toen besloten om met "Kijkdan" te beginnen.
Ons aanbod bestaat o.a. uit: Muurplaten,sleutelhangers, mokken, voorraadblikken, schaalmodellen, deurmatten, flesopeners enz.
Het grootste gedeelte heeft dan te maken met het automerk Volkswagen
Langzaam maar zeker zijn we nu ook bezig met leuke item's van automerken als BMW, Mercedes maar ook Route66, Hotrod en andere oldtimers.Je garage of mancave zal er van opfleuren.
Wij staan vooral in het zomerseizoen op vele Auto-meetings, evenementen en beurzen.Informeren of we op jouw evenement kunnen komen staan kan altijd. 

Nu onze nieuwe website online is zullen we ons assortiment ook verder gaan uitbreiden naar meer Vintage & Industrial Stuff en dan vooral in de richting van woning inrichting en deco zoals Lampen, accessoires en decoratie voor in de woonkamer of mancave.

Wij hebben toegang tot vele leveranciers en groothandels, dit betekend dat wij ook kunnen helpen bij het zoeken naar bijzondere of aparte deco stukken of meubels zoals kasten, side-tables of zitbanken.

 Bij "Kijk dan" gaan we proberen dingen aan te bieden die je niet op elke straathoek kunt vinden.

Mocht je opzoek zijn een bijzonder of apart item of meubelstuk dan gaan wij graag voor je opzoek.

Need Help?